100 jaar ervaring in mosselen

Viskwekerij Neeltje Jans is een dynamisch mosselkweekbedrijf uit Zeeland. Gelegen aan de Stormvloedkering, vlakbij Vrouwenpolder, kweekt het bedrijf hang- en bodemcultuur mosselen van topkwaliteit. Ervaring met de mosselteelt wordt bij ons bedrijf van generatie op generatie doorgegeven.

Neeltje Jans beschikt over voedselrijke mosselpercelen in de Oosterschelde en de Waddenzee en is eigenaar van de grootste hangmosselkwekerij van Nederland. De hangmosselen hangen hoog in voedselrijk water aan lange touwen.

De kwekerij, ooit gestart als experiment van een ervaren bodemmosselvisser is inmiddels uitgegroeid tot een innovatief werkend bedrijf.

Schild

Historie Neeltje Jans

Viskwekerij Neeltje Jans wil voldoen aan de vraag naar een subliem product. Daarom houden wij de hele productieketen in eigen hand: van het mosselzaad, de teeltmethoden, het oogsten van de mosselen, de verwatertechnieken tot en met het verpakken en het transport. Daarnaast investeert Viskwekerij Neeltje Jans voortdurend in nieuwe, zelfontwikkelde technieken.

Mosselen moeten altijd vers zijn. Wij kunnen u een versheidsgarantie geven omdat wij over eigen transport beschikken. De mosselen komen rechtstreeks vanuit de viskwekerij naar u toe.